Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Runes of Magic

Usama Su kocken

Runes of Magic  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przenosiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysł aby dział Runes of Magic wysłać na główna stronę :> posiada on 516 tematów i 3282 odpowiedzi można go zamienić za World of Tanks czemu akurat za ten dział bo WoT nie ma przyszłości już na głównej stronie :>

Opublikowano

Mój dział stary, pamiętam i zawsze jestem na TAK.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Na tak. W WOT i tak się mało kto udziela, a RoM na głównej tylko zyska na popularności. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up można zrobić tak że ten kid może dostać cały dział Inne MMO zresztą pare razy tak było -,-

@razor ok ale zobacz se dział Vindiscuts każdy go chcial bym stworzony po WoT a już prawie nikt się nie wypowiada w nim i wylądował w Inne MMO więc tak samo WoT lub Diablo

Opublikowano

Mi się ten pomysł nie podoba. Popatrzcie sobie na daty ostatnich postów na pierwszej stronie w WoT i RoM.

W RoM aktywność jest szczątkowa i nie regularna. Co innego WoT - tutaj posty pisane, są często.

Co za tym idzie widać, że jakieś zainteresowanie grą jest.

Druga sprawa iż WoT jest stosunkowo świeżym działem. Zdjęcie go z głównej jest ciosem w plecy.

Wyrzucenie go do kosza da podobny skutek co wrzucenie do "Innych MMO". Dział się zaczyna rozkręcać. a Wy go chcecie zdusić : c

Tutaj nie liczy się ilość postów w dziale ogółem, a ich dzienny przyrost.

Gdyby rozpatrywać to tak jak chcecie to Maple Story mający 15k postów nie powinien siedzieć w "innych..".

Na NIE.

razor ok ale zobacz se dział Vindiscuts każdy go chcial bym stworzony po WoT a już prawie nikt się nie wypowiada w nim i wylądował w Inne MMO więc tak samo WoT lub Diablo

Tylko, że w RoM też się praktycznie nikt nie wypowiada. Dół pierwszej strony to odpowiedzi sprzed miesiąca.

Jak dla mnie ta gra może iść na główną. ale napewno nie za WoT i napewno nie z taką aktywnością jak obecnie.

Tylu z was chce go awansować. Gdyby więc to zainteresowanie przełożyć na czyny w dziale byłoby dużo więcej postów.

Każdy dział trzeba rozreklamować wśród społeczności mpcforum.pl jeśli się chce by on ożył. Chcecie przykładu? Popatrzcie na League of Legends.

Tam było gorzej niż z RoM w sierpniu, a jak jest teraz? ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Mała aktywność w tym dziale. Zachęcaj ludzi do tej gry, a sami w końcu zaczną zaglądać, pisać posty w tym dziale.

NIE

1393461645-U349224.png

Opublikowano

HA! Wot ma duże zainteresowanie, bardzo fajny dział, już dość rozbudowany.

Na NIE

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...